دفتر وکالت و مشاور حقوقی سوئد

کلیه دعاوی ناشی از خرید، فروش و اجاره املاک؛ از قبیل: الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی، الزام به تنظیم سند رسمی اجاره، تخلیه املاک تجاری و مسکونی، مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، تجویز انتقال منافع
کلیه جرایم علیه اموال از قبیل سرقت، کلاهبرداری، خیانت در امانت، تخریب صدور چک بلامحل و سایر جرایم مالی. – جرایم علیه اشخاص از قبیل ضرب و جرح، تجاوز به عنف و سایر جرایم علیه تمامیت جسمانی و حیثیت اشخاص
محتوای تغییر وضعیت کلیه دعاوی راجع به املاک و اموال مشاع، از قبیل: افراز ملک مشاع، دستور فروش ملک مشاع، تقسیم و تفکیک ملک مشاع و….
قوانين و مقررات کشور سوئد برای کمک به کسانی که مايل به سرمايه‌گذاری در سوئد هستند وضع نموده است.اين قوانين شامل کمک از جانب دستگاههای دولتی ونيز اجازه اقامت در سوئد مي‌شود. سرمايه گذاری خريد شرکت شرکت‌های کوچک سوئدی به دلیل کهولت سنی صاحب شرکت توانایی ادامه کار را ندارند و به دنبال یافتن سرمایه‌گذار و یا صاحبی جدید میگردند. در صورتی که شما از تخصص مورد نیاز در رشته‌ای برخوردار هستید راه برای سرمایه‌گذاری و آغاز کسب و کار در سوئد باز است. ما میتوانیم به سوالات و اطلاعات مورد نیاز شما از یافتن شرکت مناسب تا گرفتن ویزا و آغاز به کار کمک کنیم. ایده دادن شما برای ثبت شرکت اگر شما برای ثبت شرکت ایده ای دارید میتوانید با جذب سرمایه‌گذاران سوئدی در زمینه‌های مختلف اقدام به ثبت شرکت در سوئد نمایید. این کار نیاز به ثبت حقوقی ایده،‌ برگزاری جلسات متعدد با سرمایه‌گذاران سوئدی، تعریف و توجیه ایده در زمینه‌های مختلف و کسب مجوزهای مورد نیاز می‌باشد ما تمام این مسیر میتوانیم به شما کمک کنیم. اگر شما یک تبعه غیر سوئدی در کشور سوئد می باشید (درصورتیکه که بیشتر از 3 ماه از حضورتان در کشور سوئد گذشته است) می توانید برای راه اندازی و یا مشارکت در تاسیس شرکتی اقدام کنید. به خاطر داشته باشید که اجازه اقامت برای متقاضی الزامی است. استثنا: کسی که خود صاحب شرکت است نیاز به اجازه کار ندارد.
برای گرفتن اجازه اقامت سوئد شما نیاز دارید اثبات کنید که مالکیت حداقل نیمی از یک شرکت در سوئد را دارا هستید و خود مسئول و گرداننده شرکت مذکور می باشید. بدیهی است که شرکت شما باید به نتیجه مطلوب اقتصادی رسیده باشد و قادر به تامین اقتصاد شما و خانواده شما در طول مدت اقامت شما در کشور سوئد (2 سال به صورت آزمایشی) باشد. مدرک تحصیلی، سوابق و تجارب کاری مرتبط جزء مدارکی هستند که می تواند تاییدی بر اثبات آگاهی شما در صنف مورد نظر باشد. به خاطر داشته باشید که تسلط به زبان انگلیسی برای تجارت در کشور سوئد الزامی می باشد. روند بررسی مدارک از طریق اداره مهاجرت در کشور سوئد انجام خواهد گرفت. پس از بررسی امور مالی و سیاست تجاری شرکت شما نتیجه قضاوت به شما اعلام خواهد شد. توانایی مالی مبنی بر تامین خود و خانواده خود در سال اول اقامت در سوئد برای متقاضی ضروری می باشد. ارائه گواهی بانکی که نشان دهنده توان مالی شما در راه اندازی و یا خرید یک شرکت در سوئد اثبات نماید ضروری می باشد. شرح کامل سیاست های کاری و برنامه های اجرایی برای پیشبرد فعالیت های شرکت در سوئد. روند توضیح می تواند به گونه زیر باشد: اعلام سیاست های پیشبردی شرکت قراردادهای خرید و فروش شرکت در سوئد جواز شرکت در سوئد نتیجه بازاریابی در سوئد موجودی صندوق شرکت و بیلان شرکت در سوئد و موجودی جهت سرمایه گذاری
اقامت دائم سوئد به معنی دارا بودن اجازه اقامت و زندگی در سوئد به مدت نا محدود است و در صورت تمایل شخص دارای اقامت بعد از گذشت 5 سال امکان دریافت تابعیت کشور سوئد نیز ممکن می باشد. از جمله متداول ترین روش های کسب اقامت دائم سوئد برای افراد مقیم خارج از اروپا از طریق کار در شرکت شخصی و یا استخدام در یک شرکت است. کار در شرکت شخصی یا همان ثبت و راه اندازی شرکت مدت کوتاهتری برای رسیدن به اقامت نیاز دارد. مدت این پروسه در صورت مطابقت با شرایط اداره مهاجرت برای خرید یک شرکت و یا ثبت آن 2 سال می باشد. از طریق استخدام در یک شرکت سوئدی نیز امکان رسیدن به اقامت دائم وجود دارد که اداره مهاجرت سوئد بعد از گذشت 4 سال کار در آن شرکت به درخواست کننده اقامت دائم خواهد داد. اجازه اقامت تحصیلی در کشور سوئد: برای رشته های مختلف تحصیلی که مدت تحصیل در آن بیش از 3 ماه طول خواهد کشید، داشتن اقامت الزامی است. متقاضیانی که درخواست آن ها مبنی بر گرفتن اجازه اقامت، مورد تائید سفارت سوئد قرار گرفته است، ویزای ورود به کشور را دریافت خواهند کرد.
مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه اقامت دانشجوئی : پذیرش از دانشگاه مبنی بر تحصیل تمام وقت فرد متقاضی گواهی مالی مبنی بر توانایی پرداخت هزینه های زندگی در مدت تحصیل (هزینه های خوراک، پوشاک، مسکن و غیره). برای کسانی که مدت درخواستی اقامت برای آن ها کمتر از یک سال است، دارا بودن بیمه درمانی کامل که در کشور سوئد مورد قبول است الزامی است. اخذ این نوع بیمه از طریق نمایندگی بیمه های درمانی که در ایران در حال فعالیت هستند امکان پذیر است.
شرایط لازم برای درخواست ویزای تجاری در سوئد: دارا بودن مدرک تخصص مشخص کردن شاخه و گروه صنفی داشتم سابقه فعالیت کاری اعلام بودجه و میزان سرمایه بازاریابی متناسب با زمینه کاری انتخاب یک فرد به عنوان حسابدار گواهی حسابدار طرح و برنامه اداره شرکت قرارداد بین وکیل و موکل راه اندازی و ثبت شرکت در کشور سوئد افتتاح حساب بانکی برای شرکت (حداقل مبلغ موجود در حساب 100000 کرون سوئد برای تاسیس شرکت سهامی) دارا بودن گواهی بانکی تامین هزینه های زندگی شخصی (حداقل به مبلغ 120000 کرون سوئد )

مطمئن ترین مسیرقانونی وحقوقی راجهت دفاع ازحقوق خود دردفترحقوقی ما بیابید

مشاور املاک

 

در سوئد اشخاص و شرکت های خارجی میتوانند آزادانه املاک مسکونی اداری و تجاری را خرید و فروش نمایند در سوئد فرایند انتقال مالکیت املاک ومستغلات سریع واسان میباشد برای اطلاع بیشتر با مشاوران مجرب ما تماس بگیرید

20

کار در سوئد

اقامت کاری سوئد از دسامبر سال 2008 به صورت عملی درآمده است. این قانون بر این مبنا است که اگر شخصی در خارج از اروپا داخل یک شرکت سوئدی استخدام شود بر اساس شرایط خاصی ویزای استخدامی سوئد و در ادامه آن اقامت دائم سوئد به درخواست کننده تعلق می گیرد برای اطلاع بیشتر با مشاوران مجرب ما تماس بگیرید.

16

خرید شرکت در سوئد

بیشتر شرکت‌های کوچک سوئدی به دلیل قدیمی بودن صاحب شرکت توانایی ادامه کار را ندارند و به دنبال یافتن سرمایه‌گذار و یا صاحبی جدید میگردند. در صورتی که شما از تخصص مورد نیاز در رشته‌ای برخوردار هستید راه برای سرمایه‌گذاری و آغاز کسب و کار در سوئد باز است برای اطلاع بیشتر با مشاوران مجرب ما تماس بگیرید.

ما برای دفـاع از حقـوق قانونـی شما راهـی خواهـیم یافـت

خدمات اقامت و مهاجرت

مشاوره جهت امور سرمایه گذاری، راه اندازی کسب و کار، خرید شرکت‌و یا ملک

دعاوی ملکی

کلیه دعاوی ناشی از خرید، فروش و اجاره املاک؛ از قبیل: الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی، الزام به تنظیم سند رسمی اجاره، تخلیه املاک تجاری و مسکونی، مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، تجویز انتقال منافع

دعاوی تجاری

اقامه دعوای حقوقی مطالبه وجه چک و سایر اسناد تجاری و اسناد رسمی و عادی

به دفتر حقوقی Irswed در سوئد خوش آمدید

دفترحقوقی ما درسوئد بابرخورداری ازحقوقدانان متخصص ومجرب ومسلط به قوانین ومقررات کشور سوئد وبا همکاری وکلای پایه یک دادگستری مطمئن ترین مسیرحقوقی راجهت دفاع ازحقوق شما نزدمراجع محترم قضایی واداری کشور سوئد انتخاب می نمایند.